Foire aux Questions

FAQ

NAZIV (str. 1)


U polje "Naziv" trebate upisati vaše ime i prezime ili nadimak. U polje "Ime organizacije" upisujete grupu s kojom želite djeliti rezultate kao npr. pub u kojem igrate kviz.
PITANJE (str. 2)


1. red - Logo Lukavac (eng. CUNNING ) 2. red - Broj trenutnog pitanja (1/30) te odbrojavanje vremena za odgovaranje (može biti i neograničeno) 3. red - Trenutno pitanje 4. red - Ponuđeni odgovori s prikazanim ishodima dobitka/gubitka ? - Prikazuje odgovore svih igrča dosad 0/100,000 (prikazuje trenutno stanje u bodovima)
PRIKAZ ODGOVORA (str. 3)


Ova stranica prikazuje odgovore svih igrača koji su prethodno odgovorili na ovo pitanje, u postocima. Nakon što pogedate grafikon s postocima potrebno je izabrati željeni odgovor. U slučaju točnog odabira odgovora osvajate 500 bodova, dok vam se u slučaju netočnog odgovora oduzima 500 bodova od zarađenog iznosa.
TOČAN ODG. (str. 4)


Ukoliko ste točno odgovorili na postavljeno pitanje, dobit ćete obavijest da je to točan odgovor. Slijedi automatsko učitavanje slijedećeg pitanja (u roku 2-3 sekunde).
NETOČAN ODG. (str. 5)


Ukoliko ste netočno odgovorili na postavljeno pitanje, dobit ćete obavijest da je to netočan odgovor. Ujedno će vam se prikazati tekst s prikazom točnog odgovora. Slijedi automatsko učitavanje slijedećeg pitanja.
ISTEKLO VRIJEME (str. 6)


Ukoliko niste stigli odgovoriti u predviđeno vrijeme (natjecateljski kviz) tada će vam se pojaviti obavijest o isteklom vremenu. U roku 2-3 sekunde kreće učitavanje novog pitanja.